Om os

Om os2021-03-16T11:29:41+00:00

Speciallæge i almen medicin David Bohnstedt (ejer, f.1977)
Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet, 2005.
Jeg var i perioden 2015-2018 praktiserende læge i Lyngby , men havde et stort ønske om at flytte til Østerbro, hvor jeg også er opvokset.
Er speciallæge i almen medicin og er dermed bredt uddannet og har derfor stor erfaring indenfor almen medicin, børnesygdomme, ældresygdomme, gynækologi og psykiatri m.m Mødet med det enkelte menneske er interessant og jeg finder stor interesse i dialogen om sygdomme og symptomer såvel som om livet generelt.
Jeg har 3 børn, Viola, Wilma og Bertram og en hund der hedder Skipper. I min fritid er jeg frivillig i Børns Vilkår og dyrker cross-fit.
Overenskomst med sygesikringen: Ja

Speciallæge i almen medicin Ditte March Skovgaard (ejer, f. 1983)

Jeg er uddannet læge fra Århus Universitet i 2010. I 2017 blev jeg speciallæge i almen medicin, hvorefter jeg har været ansat som akutlæge på Bispebjerg Akutmodtagelse og været med til at starte Regionsklinikken på Frederiksberg Hospital. Jeg har dog altid vidst, at jeg ville have min egen praksis, så pr. 1/1-20 startede jeg her I Lægehuset. Jeg er bredt uddannet indenfor bl.a. gynækologi, medicin, psykiatri, børnesygdomme og kirurgi.
Jeg bor med min mand i Gentofte og sammen har vi Mattis fra 2019 og jeg går på barsel fra juni 2020 indtiltil foråret 2021, hvor jeg glæder mig til at vende tilbage til mit spændende arbejde i Lægehuset.
Overenskomst med sygesikringen: Ja

Speciallæge i almen medicin, Anna Haisler (f. 1974 )
Uddannet læge fra Århus Universitet 2003
Jeg har gennem faget almen medicin fået en bred erfaring med arbejde på en række hospitaler og klinikker hvor jeg har mødt mange forskellige patient grupper. Det er mødet med de mange forskellige patienter og problemstillinger der gør det spændende at arbejde som praktiserende læge i almen praksis.
Jeg er gift og har 3 børn; Ida, Maja og Mads.
Sammen med familien har jeg tidligere, i en periode på 6 år, boet i Hongkong. 

Speciallæge i almen medicin Volker Scheele 

Volker er praktiserende læge og har haft sin egen praksis i Brønshøj i 19 år. Han vil være at træffe i klinikken ca. 3 dage om ugen, hvor han varetager egne patienter på samme vilkår som David, Anna og Ditte.

Volker er født i Tyskland, men har boet i Danmark siden 1979. Han er gift og har 3 børn.

Overenskomst med sygesikringen: Ja

Speciallæge i almen medicin Thomas Hansen (f. 1973) , fastansat vikar

Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet 2003, og jeg er i klinikken 3 formiddage om ugen: tirsdag, onsdag og fredag.

Hos mig kan du få hjælp til bl.a. undersøgelse for kønssygdomme, prævention og gynækologiske helbredsproblemer. Jeg tilbyder/anvender ultralydsundersøgelse til udredning af gynækologiske problemer, når det er relevant.
Jeg går meget op i tryghed og tillid, og at mine patienter føler sig velinformeret – “har forstået, hvad lægen sagde”.
Visse helbredsproblemer får du bedre hjælp med hos en af de andre læger. Derfor er det vigtigt, at du siger hvad problematikken er, når du bestiller tid.

Læger ansat i midlertidige stillinger

Vi hjælper med at efteruddanne læger og man vil derfor kunne træffe læger i klinikken som ikke er fastansatte.

Aktuelle læger i midlertidig ansættelse:

Fra 1/2-21 – 31/7-21  vil Marie være i klinikken.  Marie er uddannet læge fra Københavns Universitet. Hun skal være hos os i 6 mdr. og kommer fra en ansættelse på Lungeafdeling på et Københavnsk hospital.

Fra 17# starter Alexander, som også skal være her i 6 mdr.

Medicinstuderende
I klinikken er der ansat et hold af medicinstuderende: De varetager pasning af telefonen, receptfornyelser, blodprøver, urinprøver, udfører lungefunktionsundersøgelser, vaccinerer, hjælper ved børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser og meget mere.

Klinikken har under den tidligere læge i 2016, gennemgået akkreditering (Regionens kvalitetskontrol)
[/fusion_person]

Billeder fra klinikken.

Hos lægen

Venteværelset