Om os

Om os2020-06-25T11:41:35+00:00

Speciallæge i almen medicin David Bohnstedt (ejer, f.1977)
Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet, 2005.
Jeg var i perioden 2015-2018 praktiserende læge i Lyngby , men havde et stort ønske om at flytte til Østerbro, hvor jeg også er opvokset.
Er speciallæge i almen medicin og er dermed bredt uddannet og har derfor stor erfaring indenfor almen medicin, børnesygdomme, ældresygdomme, gynækologi og psykiatri m.m Mødet med det enkelte menneske er interessant og jeg finder stor interesse i dialogen om sygdomme og symptomer såvel som om livet generelt.
Jeg har 3 børn, Viola, Wilma og Bertram og en hund der hedder Skipper. I min fritid er jeg frivillig i Børns Vilkår og spiller fodbold.
Overenskomst med sygesikringen: Ja

Speciallæge i almen medicin Ditte March Skovgaard (ejer, f. 1983)

Jeg er uddannet læge fra Århus Universitet i 2010. I 2017 blev jeg speciallæge i almen medicin, hvorefter jeg har været ansat som akutlæge på Bispebjerg Akutmodtagelse og været med til at starte Regionsklinikken på Frederiksberg Hospital. Jeg har dog altid vidst, at jeg ville have min egen praksis, så pr. 1/1-20 startede jeg her I Lægehuset. Jeg er bredt uddannet indenfor bl.a. gynækologi, medicin, psykiatri, børnesygdomme og kirurgi.
Jeg bor med min mand i Gentofte og sammen har vi Mattis fra 2019 og jeg går på barsel fra juni 2020 indtiltil foråret 2021, hvor jeg glæder mig til at vende tilbage til mit spændende arbejde i Lægehuset.
Overenskomst med sygesikringen: Ja

Speciallæge i almen medicin, Anna Haisler(f. 1974 Barselsvikar for Ditte)
Uddannet læge fra Århus Universitet 2003
Jeg har gennem faget almen medicin fået en bred erfaring med arbejde på en række hospitaler og klinikker hvor jeg har mødt mange forskellige patient grupper. Det er mødet med de mange forskellige patienter og problemstillinger der gør det spændende at arbejde som praktiserende læge i almen praksis.
Jeg er gift og har 3 børn; Ida, Maja og Mads.
Sammen med familien har jeg tidligere, i en periode på 6 år, boet i Hongkong. 

Fastansat speciallæge i almen medicin Bjarne Kristensen
Praktiserende læge som har haft egen praksis nord for København i en længere årrække, er nu flyttet til København, da han har mod på nye udfordringer.
Bjarne vil være at træffe i klinikken, hvor han varetager egne patienter på helt samme vilkår som David, Anna og Ditte
Overenskomst med sygesikringen: Ja

Turnuslæge Frederik
Frederik er uddannet læge fra Københavns Universitet fra 2016. Han har lavet en Ph.d om hjertesygdom på Rigshospitalet. Frederik har en søn, Axel, som er født i 2020. Frederik vil være ansat i klinikken fra 1. april – 1. oktober 2020

Medlem af
Praktiserende Læges Organisation
Den Almindelige Danske Lægeforening

Medicinstuderende
I klinikken er der ansat et hold af medicinstuderende: De varetager pasning af telefonen, receptfornyelser, blodprøver, urinprøver, udfører lungefunktionsundersøgelser, vaccinerer, hjælper ved børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser og meget mere.

Klinikken har under den tidligere læge i 2016, gennemgået akkreditering (Regionens kvalitetskontrol)
[/fusion_person]

Billeder fra klinikken.

Hos lægen

Venteværelset