Om os

Om os2020-05-20T06:48:49+00:00

Speciallæge i almen medicin David Bohnstedt (ejer, f.1977)
Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet, 2005.
Jeg var i perioden 2015-2018 praktiserende læge i Lyngby , men havde et stort ønske om at flytte til Østerbro, hvor jeg også er opvokset.
Er speciallæge i almen medicin og er dermed bredt uddannet og har derfor stor erfaring indenfor almen medicin, børnesygdomme, ældresygdomme, gynækologi og psykiatri m.m Mødet med det enkelte menneske er interessant og jeg finder stor interesse i dialogen om sygdomme og symptomer såvel som om livet generelt.

Jeg har 3 børn, Viola, Wilma og Bertram og en hund der hedder Skipper. I min fritid er jeg frivillig i Børns Vilkår og spiller fodbold.
Overenskomst med sygesikringen: Ja

Speciallæge i almen medicin Ditte March Skovgaard (ejer, f. 1983)
Jeg er uddannet læge fra Århus Universitet, 2016. Jeg har startet Regions lægeklinikken op på Frederiksberg Hospital, hvor jeg var med fra starten til at bygge den op. Jeg har dog altid vidst at jeg ville have min egen praksis. Jeg er bredt uddannet indenfor gynækologi, medicin, børnesygdomme, kirurgi og psykiatri.
Jeg er gift og bor med min mand Geo i Charlottenlund. Sammen har vi Mattis på snart 1 år.

Overenskomst med sygesikringen: Ja

Fastansat speciallæge i almen medicin Bjarne Kristensen
Praktiserende læge som har haft egen praksis nord for København i en længere årrække, er nu flyttet til København, da han har mod på nye udfordringer.
Bjarne vil være at træffe i klinikken, hvor han varetager egne patienter på helt samme vilkår som David og Ditte
Overenskomst med sygesikringen: Ja

Medlem af
Praktiserende Læges Organisation
Den Almindelige Danske Lægeforening

Medicinstuderende
I klinikken er der ansat et hold af medicinstuderende: De varetager pasning af telefonen, receptfornyelser, blodprøver, urinprøver, udfører lungefunktionsundersøgelser, vaccinerer, hjælper ved børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser og meget mere.

Klinikken har under den tidligere læge i 2016, gennemgået akkreditering (Regionens kvalitetskontrol)
[/fusion_person]

Billeder fra klinikken.

Hos lægen

Venteværelset